'Feyenoord moet vrezen: Botteghin in belangstelling Portugese topclub'

09 augustus 2017 om 08:39 | Bron: Record 'Feyenoord moet vrezen: Botteghin in belangstelling Portugese topclub'

Feyenoord moet rekening houden met een vertrek van Eric Botteghin. De verdediger van de Rotterdammers staat namelijk in de belangstelling van Sporting Portugal, dat meldt het Portugese Record.

Sporting-trainer Jorge Jesus wil een back-up voor Uruguayaans international Sebastián Coates en de Fransman Jérémy Mathieu, die deze zomer overkwam van FC Barcelona. Botteghin moet een 'directe concurrent' worden, zodat de twee centrale verdedigers niet kunnen verslappen. Daarnaast wachten er door de Europese verplichtingen veel wedstrijden voor Sporting, dat in de laatste voorronde van de Champions League moet afrekenen met Steaua Boekarest.

Botteghin heeft bij Feyenoord nog een tweejarig contract. Volgens Portugese media moet de Braziliaanse verdediger, die in het bezit is van een Nederland paspoort, tussen de drie en vier miljoen euro kosten. Botteghin maakte in 2015 de overstap van FC Groningen naar Feyenoord en werd afgelopen seizoen landskampioen met de Rotterdammers. Bij Sporting Portugal maakte Bas Dost afgelopen seizoen furore. Voormalig Feyenoorder Luc Castaignos kwam niet in de plannen van trainer Jorge Jesus voor.

Overzicht

Reacties (4)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 9 augustus 2017 om 08:59

  Doei doei!!!!

 • Avatar
  Gast - 9 augustus 2017 om 08:59

  Rot op met je 3 a 4 miljoen. Nog voor geen 20 miljoen gaat Botteghin weg.

 • Avatar
  Gast - 9 augustus 2017 om 09:04

  Ben je gestoord met je doei doei.

 • Avatar
  Gast - 9 augustus 2017 om 15:24

  Gezien foto die ze gebruikt hebben snapt Botteghin het ook niet helemaal. Sinds wanneer is de beste verdediger van de ere divisie maar 4 miljoen waard. Doei doei

Nieuwe media