''Feyenoord wil eind augustus zaken doen omtrent Van Persie''

12 juli 2017 om 22:11 | Bron: Voetbal International ''Feyenoord wil eind augustus zaken doen omtrent Van Persie''

Diverse spelers hebben Feyenoord verlaten, maar Nicolai Jørgensen lijkt de Rotterdamse club trouw te blijven. De spits lijkt ook geen keuze te hebben, want hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst wil de aanvaller absoluut niet laten gaan.

“Dat de trainer zijn spits wil behouden, is logisch, want achter Jørgensen heeft Van Bronckhorst alleen nog Michiel Kramer als alternatief”, zegt clubwatcher Martijn Krabbendam aan Voetbal International. “Hij begint aan zijn derde jaar in De Kuip en was een seizoen redelijk succesvol, terwijl hij vorig jaar duidelijk stand-in was voor Jørgensen. Kramer schikt zich in zijn rol, maar met moeite. Hij kijkt ook om zich heen. Mocht zich voor hem een financieel interessante club melden, zal hij waarschijnlijk een transferverzoek indienen. Kramer wil weer spelen. Deze situatie zorgt ervoor dat Feyenoord zich ook verder oriënteert.”

“Het is geen geheim dat de club Robin van Persie graag wil overnemen van Fenerbahçe. De topscorer aller tijden van Oranje zou, mits fit, van grote waarde kunnen zijn naast, achter of in plaats van Jørgensen. Een transfer van Van Persie is nog lastig. Feyenoord hoopt eind augustus zaken te kunnen doen. Rond die tijd moet ook Steven Berghuis binnen zijn. Feyenoord huurde hem afgelopen jaar van Watford, maar wil de buitenspeler nu overnemen. Dat is nodig, omdat momenteel alleen Bilal Basaçikoglu en eventueel Jens Toornstra als rechtsbuiten kunnen spelen.”

“De naam van Sam Larsson (SC Heerenveen) zingt ook rond, als alternatief voor Berghuis, al lijkt hij te duur. Voor Elia haalde de club eerder al Jean-Paul Boëtius terug. Als die zijn belofte inlost, hoeft Feyenoord er niet op achteruit te gaan”, aldus Krabbendam.

Overzicht

Reacties (2)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 13 juli 2017 om 01:46

  Onzin

 • Avatar
  Gast - 10 augustus 2017 om 10:55

  Steven Berghuis is allang binnen?

Nieuwe media