Van Hanegem baalt: ''De hoop dat Feyenoord meteen stevig zou doorpakken''

19 juni 2017 om 11:22 | Bron: AD Van Hanegem baalt: ''De hoop dat Feyenoord meteen stevig zou doorpakken''

Willem van Hanegem is blij dat Feyenoord bezig is met het terughalen van Jean-Paul Boetiüs, maar De Kromme baalt ervan dat de Rotterdammers zich niet eerder hebben beziggehouden met het aantrekken van spelers.

"Toen die club op 14 mei kampioen werd, had ik de hoop dat Feyenoord meteen stevig zou doorpakken", zo schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Dat er mensen rond de club zouden opstaan, die beseften dat de volgende stap gezet kan worden. Maar het was mij de afgelopen weken te stil. Oké, Boëtius is een speler met kwaliteit. En als ze daadwerkelijk het talent Sofyan Amrabat halen, is dat een goede zaak."

Daarnaast moet Giovanni Van Bronckhorst het volgens Van Hanegem ietwat anders aanpakken. "Maar er moet, ook al omdat de jeugdopleiding blijkbaar geen talenten klaar heeft staan zoals dat bij Ajax wel het geval is, nog iets bij. Met het centrale duo Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden kun je in de Champions League nauwelijks aankomen. Ik zou Terence Kongolo in de as van het veld zetten, met zijn kopkracht, snelheid en voetballende vermogen. Dan moet er wel een linksback bij", besluit hij.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media