'Bod van ruim 20 miljoen aanstaande op Jørgensen vanuit Premier League'

18 juni 2017 om 09:56 | Bron: BT 'Bod van ruim 20 miljoen aanstaande op Jørgensen vanuit Premier League'

Het Everton van Ronald Koeman zou een bod van 18 miljoen pond (omgerekend ongeveer 20,5 miljoen euro) voorbereiden op Nicolai Jørgensen. Dat meldt het Deense BT zondagochtend. Verschillende scouts zouden de afgelopen maanden in De Kuip aanwezig zijn geweest.

De 26-jarige spits kwam een jaar geleden naar Feyenoord, dat hem voor zo'n 3,5 miljoen euro overnam van FC Kopenhagen. Vervolgens scoorde de Deen maar liefst 21 keer in de Eredivisie en gaf hij 14 assists. Dat levert veel interesse voor hem op deze zomer.

Het eerdergenoemde medium nam ook contact op met Martin van Geel, maar hij wilde niet reageren. De zaakwaarnemer van Jørgensen, Mikkel Nissen, reageerde wel: "Er is over het algemeen veel belangstelling voor hem, maar ik ga niet in op namen van specifieke clubs."

Het contract van de centrumaanvaller loopt nog door tot medio 2021 bij Feyenoord, dus de club staat sterk in haar schoenen bij de onderhandelingen. Eerder liet Jørgensen zelf nog weten dat hij niet verwacht dat hij deze zomer vertrekt uit Rotterdam-Zuid.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media