'Verloren zoon' wil carrière weer een boost geven

17 juni 2017 om 08:34 | Bron: Algemeen Dagblad 'Verloren zoon' wil carrière weer een boost geven

Jean-Paul Boëtius lijkt een overstap naar Feyenoord wel te zien zitten. Volgens het AD wil ‘de verloren zoon’ flink wat salaris inleveren om in Rotterdam aan de slag te kunnen gaan, nadat de stap naar FC Basel en het avontuur bij Racing Genk op een teleurstelling zijn uitgelopen.

Omdat Eljero Elia naar Basaksehir in Turkije is vertrokken, is Feyenoord op zoek naar een nieuwe vleugelspeler. Willem van Hanegem schreef in zijn column dat Boëtius de ideale kandidaat is, en ook Van Bronckhorst heeft intern al eerder aangegeven interesse te hebben in de 23-jarige vleugelspeler. Het lijkt erop dat Martin van Geel intussen overtuigd is en niets een overgang in de weg lijkt te staan.

Daarbij helpt mee dat FC Basel niet de hoofdprijs vraagt. Boëtius heeft in Zwitserland geen onuitwisbare indruk achtergelaten. Een verhuurperiode bij Genk was een stuk succesvoller, mede doordat Albert Stuivenberg, een oude bekende van Oranje onder 17, daar coach is. Toch nam Genk Boëtius niet over van FC Basel, die een terugkeer ook niet echt wenselijk vonden. Het lijkt daarom een kwestie van tijd te zijn voordat feyenoord en Basel tot een akkoord komen.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media