''Bij Feyenoord lijken ze de boel wel bij elkaar te kunnen houden''

16 juni 2017 om 17:37 | Bron: NOS ''Bij Feyenoord lijken ze de boel wel bij elkaar te kunnen houden''

De transfermarkt komt in de Eredivisie al vroeg op gang dit seizoen. Zo vertrok bij Feyenoord sterkhouder Eljero Elia al naar Turkije. Ook belangrijke spelers als Héctor Moreno, Sébastien Haller, Davy Klaassen en Ricky van Wolfswinkel verkasten al naar het buitenland.

"Het gaat wel heel snel op deze manier", zegt voetbalcommentator Arno Vermeulen op de website van de NOS. "Maar we weten al jarenlang dat dit de situatie is waarin Nederland verkeert. Het is voor de clubs, en ook voor het publiek, te hopen dat het de komende zomer verder binnen de perken blijft." Het is niet ondenkbaar dat ook Andrés Guarado, Jetro Willems, Jeroen Zoet en Santiago Arias bij PSV vertrekken.

"Ajax ligt momenteel goed in de markt door de finale van de Europa League en van PSV wisten we wel dat een flink aantal spelers rijp zijn voor een transfer", reageert Vermeulen. "Bij Feyenoord lijken ze de boel wel bij elkaar te kunnen houden. Alleen Dirk Kuijt en Eljero Elia zijn weggevallen en ze hopen in Rotterdam dat Steven Berghuis behouden kan worden. En misschien dat Feyenoord nog moet anticiperen op een vertrek van Nicolai Jørgensen."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media