Feyenoord speelt na bijna elke Champions League-wedstrijd een uitwedstrijd

15 juni 2017 om 20:59 | Bron: KNVB Feyenoord speelt na bijna elke Champions League-wedstrijd een uitwedstrijd

In de eerste twee maanden van het nieuwe seizoen speelt Feyenoord zes wedstrijden in de groepfase van de Champions League. Na die wedstrijden staat vijf keer een uitwedstrijd op het programma. Dit is gebleken nadat de KNVB het speelschema officieel bekend heeft gemaakt.

Op 17 september speelt Feyenoord op bezoek bij PSV. Twee weken later gaat de landskampioen op bezoek bij AZ Alkmaar. Eind oktober (de 22ste), na de derde Champions League-wedstrijd staat de Klassieker op het programma.

Begin november gaat Feyenoord op bezoek bij ADO Den Haag. Na de laatste wedstrijd in de poulefase van de Champions League speelt Feyenoord op bezoek bij FC Utrecht.

Overzicht

Reacties (5)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 16 juni 2017 om 00:27

  Lekker dan! KNVB is weer eens lekker bezig. Maar ja, dit doen ze al jaren, elke CL deelnemer krijgt een dergelijke behandeling. Geen wonder dat Nederland aan het wegzakken is op de Europese ranking.

  Dit is overigens wel heel erg opvallend, want het zijn niet alleen vijf uitwedstrijden, maar ook nog eens tegen de nummers 2 tot en met 5 van de vorige competitie. Voordeel is dan wellicht nog wel dat deze ploegen ook allemaal Eurpese verplichtingen zouden kunnen hebben.....

 • Avatar
  Gast - 16 juni 2017 om 03:34

  Hoeveel keer kutnsgras

 • Avatar
  Gast - 16 juni 2017 om 12:03

  Als je jezelf uitgeeft als topclub draai je hier je hand niet voor om toch!😂😂😂

 • Avatar
  Gast - 16 juni 2017 om 14:37

  Ik lees bijna elk jaar dit en dan waren de reacties van supporters van bijv Feijenoord fans dat er niet geklaagd moest worden. Dat zeg ik nu niet! Het is en blijft gewoon raar dat de KNVB het programma zo in eklaar zet dat de clubs die Europa in gaan veelal uitwedstrijden spelen. Jammer de KNVB denkt niet mee in lands belang. Ik vind het nl als Ajax fan belangrijk dat Feijenoord in Europa ver komt!

 • Avatar
  Gast - 17 juni 2017 om 09:57

  Halleluja

Nieuwe media