Voormalig Feyenoorder zorgt voor ophef: ''Dit voelt als een overval''

15 juni 2017 om 11:52 | Bron: Algemeen Dagblad Voormalig Feyenoorder zorgt voor ophef: ''Dit voelt als een overval''

Voormalig Feyenoord-verdediger John de Wolf vertrekt deze zomer als trainer van GVVV om Spakenburg te coachen. Ondanks een doorlopend contract gaat De Wolf GVVV verlaten, dit tot onvrede van de club zelf. De club eist een afkoopsom van Spakenburg.

"Dit voelt als een overval”, zegt Loek Budding, bestuurslid technische zaken van GVVV tegenover het Algemeen Dagblad. "Ondanks de goed verlopen samenwerking de afgelopen anderhalf jaar, heeft John ons vanaf het eerste moment niet geïnformeerd over de interesse van Spakenburg. Spakenburg heeft John bovendien benaderd zonder ons in kennis te stellen en zonder zijn doorlopende contract van twee jaar te respecteren. Dat zegt veel over de club Spakenburg, maar ook over John."

Budding snapt niks van de onverwachtse transfer van De Wolf. "Dat John mij als verantwoordelijk man niet heeft uitgenodigd voor deze ontmoeting, vind ik een vreemde actie. We hebben de afgelopen weken en maanden veel contact met elkaar gehad over de A-selectie. Johns reden hiervoor is mij onbekend."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media