''Die telefoontjes waren misschien wel de eerste stap naar de winst op Heracles''

15 juni 2017 om 20:00 | Bron: Helden ''Die telefoontjes waren misschien wel de eerste stap naar de winst op Heracles''

Voorafgaand aan het kampioensduel tussen Feyenoord en Heracles Almelo heeft Giovanni van Bronckhorst alle Feyenoord-spelers persoonlijk opgebeld. Dit om de selectie nog extra te motiveren.

"Ik denk dat die telefoontjes misschien wel de eerste stap waren naar de winst op Heracles. In die telefoongesprekken heb ik ook met de karakters rekening gehouden", begint Van Bronckhorst in Helden. "Natuurlijk heb ik ook Tonny Vilhena gebeld. Hij was geschorst, maar wel deel van het geheel. Ik zei hem dat we juist ook voor hem van Heracles zouden gaan winnen."

"In de week naar de laatste wedstrijd hebben we het voor elkaar gekregen dat niemand aan andere dingen dacht dan winnen. Dat klinkt zo simpel, maar blijkbaar is dat toch een proces", vervolgt Van Bronckhorst, die na de nederlaag tegen Excelsior geloofde in de landsitel. "Ik ben niet één keer boos geworden. We konden de titel nog altijd winnen, dat heb ik ook benadrukt. Ik zag dat mijn boodschap was binnengekomen toen we terug waren in Rotterdam."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media