Voormalig Feyenoord-jeugdspeler: ''Ik heb genoten van de mooie prestaties''

30 december 2016 om 18:16 | Bron: Feyenoord Magazine Voormalig Feyenoord-jeugdspeler: ''Ik heb genoten van de mooie prestaties''

Rodney Lopes Cabral speelde vanaf de C-junioren in de jeugdopleiding van Feyenoord. De vleugelverdediger kwam echter niet tot zijn debuut in De Kuip en staat momenteel onder contract bij de amateurs van RVVH.

"De keuze voor RVVH lijkt tot nu toe een juiste keuze", zegt Cabral tegen Feyenoord Magazine. "Ik heb het naar mijn zin en ontwikkel me goed onder coach Giovanni Franken. Ik denk dat ik nu beter ben dan voor mijn blessure. Ik voel me sterker en speel veel wedstrijden. Weliswaar op amateurniveau, maar ook daar leer ik veel van."

Ondanks zijn vertrek bij Feyenoord kijkt hij terug op een mooie tijd. "Ik heb genoten van de mooiste prestaties, zoals de winst van de KNVB Beker en de winst op Manchester United. Ik heb nog steeds contact met bijvoorbeeld Terence Kongolo en Sven van Beek. Ik vind het mooi om te zien dat het goed gaat met de club, al blijft het jammer dat ik zelf geen onderdeel meer ben van het team"

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 19 juni 2017 om 09:46

    wh0cd3670 wellbutrin Amitriptyline Without A Prescription

Nieuwe media