''Of we Warner garanties hebben gegeven? Nee, dat moet hij zelf afdwingen''

30 december 2016 om 17:02 | Bron: RTV Rijnmond ''Of we Warner garanties hebben gegeven? Nee, dat moet hij zelf afdwingen''

Warner Hahn speelt de rest van het seizoen op huurbasis bij Excelsior. Bij Feyenoord kwam de doelman voorlopig niet in de plannen van trainer Giovanni van Bronckhorst voor. Excelsior-trainer Mitchell van der Gaag is juist blij dat de doelman tijdelijk de Kralingers komt versterken.

"We hebben gekeken naar wat er mogelijk is op de markt", vertelt Van der Gaag tegenover RTV Rijnmond. "Het is alom bekend dat wij niet heel veel geld te besteden hebben, daar moeten we kieskeurig mee zijn. De mogelijkheid was er voor ons om Warner op huurbasis hierheen te halen. We hopen dat we met zijn komst de concurrentiestrijd tussen onze keepers kunnen verhogen."

Van der Gaag hoopt dat Hahn wat toevoegt aan Excelsior. "Als je terugkijkt naar onze eerste seizoenshelft, hebben we maar één keer 'de nul gehouden'. We krijgen relatief veel doelpunten tegen en dat willen we veranderen. Vanuit daar hebben we gekeken wat de mogelijkheden zijn en hopen hiermee een signaal af te geven."

Hahn zal de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Tom Muyters. "Of we Warner garanties hebben gegeven? Nee, dat moet hij zelf afdwingen. Je weet zelf hoe het in elkaar zit, garanties zal ik nooit geven. We konden hem een optie bieden en dat sprak Warner aan. Maar dit soort spelers moeten er na de winterstop gelijk staan", aldus Van der Gaag.

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 19 juni 2017 om 05:11

    wh0cd700438 colchicine online Yasmin USA buy rosuvastatin

Nieuwe media